Header

Festival Pal Mundo Outdoor 2018

Arena Park Amsterdam

FESTIVAL PAL MUNDO GOES OUTDOOR!

First names: Elvis Crespo, MC Fioti, Tekno, Guayacán Orquesta, Mozart La Para, Toño Rosario & Stefflon Don!

February Fanatico Tickets (SOLD OUT)
March Fanatico Tickets (sold out)
April Fanatico Tickets (sold out)
May Fanatico Tickets (Available 1st of May)

Tickets & info: http://www.palmundo.nl/

Na Festival Pal Mundo 2017 hebben wij veel feedback ontvangen van, jullie, de bezoekers over onder andere over de doorstroom en routes tussen de verschillende zalen in Ahoy Rotterdam. Door grote tweerichtings toestroom van bezoekers, kwam de veiligheid in het geding in een te nauwe doorgang tussen de zalen. Dit had nooit mogen gebeuren, omdat de veiligheid van onze bezoekers een absolute vereiste is en gewaarborgd moet zijn en blijven. Door onder andere vergunningstrajecten is voor 2018, in de tijdspanne die nog voor ons ligt, geen passende oplossing gevonden om hier binnen Ahoy Rotterdam goed op in te kunnen inspelen. Hierdoor hebben wij in samenspraak met beveiligingsbedrijf Profisec, Crowdprofessionals (Crowd Management Bureau) en Ahoy Rotterdam besloten om in 2018 geen indoor editie van Festival Pal Mundo te organiseren.

Maar wij gaan in 2018 wel met een editie van Festival Pal Mundo komen! Jullie hebben, na het uitbrengen van onze statement, ook meegedacht over mogelijke oplossingen met verbeterpunten. Dank daarvoor! Wat wij veel terug zagen komen, was de vraag naar een outdoor editie van Festival Pal Mundo. Dit was mede om onder andere de bezoekersstromen beter te managen, maar ook omdat bij Latin/Caribbean een zonnetje hoort. Dus wij gaan de zon opzoeken!

Op zondag 1 juli zal Festival Pal Mundo Outdoor plaats gaan vinden op het Arenapark Amsterdam.

Wij hadden al een pre-register voor de editie van 31 maart 2018 in Ahoy Rotterdam gestart. Niet getreurd, want deze registraties blijven staan voor de outdoor editie op zondag 1 juli. En wij laten jullie snel meer weten over start kaartverkoop. Vanaf vandaag is de pre-register voor de outdoor editie van Festival Pal Mundo ook gestart.

Als laatste willen wij ook meegeven dat we samen met Ahoy Rotterdam jullie wel weer van harte welkom heten bij een verbeterde editie van Festival Pal Mundo in 2019. Met daarnaast ook in 2019 weer een outdoor editie.

Dus zet het in jullie agenda, want we zien jullie graag op zondag 1 juli 2018 Arenapark Amsterdam tijdens de 1ste outdoor editie van Festival Pal Mundo!

 

You may also like ...

0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *